Elektrische laadpaal voor thuis & bedrijf

Perfect geplaatst, veilig aangesloten

Laadpalen

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Opladen van een elektrische auto kan op het werk of bij een oplaadpunt. Maar uw auto thuis opladen is natuurlijk nog prettiger. Wist u dat uw elektrische auto met gebruik van een laadpaal een stuk sneller oplaadt dan met een stopcontact? Daarnaast is een laadpaal aan huis al snel twee tot vier keer goedkoper dan een laadpaal op locatie.

Uw elektrische auto verdient de beste laadpaal!

  • Deskundig en onafhankelijk persoonlijk advies
  • Premium merken laadpunten
  • Vakkundige installatie door gecertificeerde monteurs
  • Online inzicht in uw laadgedrag
  • Toekomstgerichte laadoplossingen
  • Goede garantie en service

Expert in laadpalen

ID Light helpt u graag met het installeren van laadpuntsystemen voor elektrische voertuigen, bij u thuis of zakelijk. Onze vakmensen geven betrouwbaar advies en weten elke installatie snel en kundig te klaren. Denk aan het plaatsen van een losse laadpaal in de tuin, een laadplek thuis waar meerdere auto’s tegelijk kunnen laden tot publieke laadpleinen met slimme beheersystemen. Bij bedrijven kunnen vaak laadpalen met hogere vermogens geplaatst worden die snelladen ondersteunen. Ook is het mogelijk om een betaalsysteem te koppelen aan een laadpaal. Zeker in samenwerking met zonnepanelen kan dit een interessante aanvulling of zelfs een verdienmodel opleveren. We houden de kosten voor jou graag zo laag mogelijk en werken snel en vakkundig naar een interessant eindresultaat.

Zo werken wij

Een laadpunt plaatsen is een vak apart. Het is een complex apparaat met een groot vermogen dat ook nog eens buiten geïnstalleerd wordt. Geen klusje dat u makkelijk zelf kunt doen dus. Het installeren van een eigen laadpunt moet veilig en vakkundig te gebeuren. Laat dit gerust aan ons over, we zijn een erkend installatiebedrijf met jaren ervaring.

Uw situatie

Voordat we het laadpunt gaan plaatsen, kijken we eerst grondig naar uw situatie. Wat zijn uw wensen? Welk type of merk lader kunt u het beste gebruiken voor uw auto? Hoe zit het met graafwerkzaamheden, de meterkast of eventuele vergunningsaanvragen? Wij hebben de antwoorden. Wij maken een gunstige prijs. Wij regelen het voor jou!

De juiste laadpaal

We leveren en installeren laadpalen voor alle automerken. Een laadpaal die is afgestemd op uw auto geeft wel het beste resultaat. Wij werken veel met het A-merk Easee. De Easee lader is een slimme lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s en aan elk elektriciteitsnet. De lader zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is zeer eenvoudig in gebruik. Wij hebben hier goede ervaring mee. Uiteraard kunnen we ook een ander merk laadpaal voor u regelen. We kunnen ieder type leveren en installeren. Als ervaren laadpaal installateur komen we graag langs met het beste advies op maat. Of het nu gaat om een laadpaal voor thuis of om laadpunten voor grotere parkeergelegenheden, we laten iedereen met veel plezier zien wat er allemaal mogelijk is.

Perfecte installatie

Wilt u er zeker van zijn dat uw laadpaal perfect wordt geïnstalleerd? Schakel ons dan in. We gaan pas weg als alles perfect is aangesloten, afgewerkt en getest. Daarna blijven wij beschikbaar om service en onderhoud uit te voeren.

« Terug