Feestverlichting

Creatief team voor de beste sfeerfeestverlichting

Verlichtingsexperts

Met een enthousiast team verlichtingsexperts realiseren wij kwalitatief hoogwaardige feestverlichting tegen een scherpe prijs. Boomverlichting, kroonluchters, overspanningen, paalornamenten, contour- en gevelverlichting voor winkels en horeca is dé specialiteit van ID Light. Van subtiel tot uitbundig, led of gloeilampjes, hoog of laag, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van vele soorten feestverlichting. Geen wens is ons te gek. Daag ons uit! Als verlichtingsexpert krijgen we het voor elkaar.

Boomverlichting

Met onze bijna ongeëvenaarde ervaring op het gebied van boomverlichting bent u bij ons verzekerd van veilige en verantwoorde sfeerverlichting in een boom. De waarde van een oude boom in een stadskern is van een onschatbare waarde en veel gemeentes zijn hier terecht zuinig op. Wij hebben speciale technieken die ervoor zorgen dat de boom geen schade ondervindt van de verlichting. Wij houden overal rekening mee en weten dat een boom beweegt en groeit. Dat u op ons kunt vertrouwen, blijkt uit onze succesvolle projecten. Met ons ervaren team en eigen hoogwerkers zijn we verantwoordelijk voor vele prachtig verlichte bomen door het hele land waaronder de bomen op de Coolsingel in Rotterdam. Wij werken niet alleen in opdracht van particulieren, ondernemingen, verenigingen en gemeenten, maar adviseren en helpen ook collega’s in het vak bij tal van grote projecten.

Creatieve passie

  • Echte passie voor sfeerverlichting
  • Creatief onderscheidend
  • Prachtig resultaat
  • Betaalbaar
  • Monteren & demonteren
  • Onderhouden & opslag

Kroonluchters

Waarschijnlijk hebt u de kroonluchters van ID Light al eens zien hangen op een festival, in het centrum van Bergen, Laren of misschien zelfs ergens in een tuin in Spanje. Onze kroonluchters zijn al jaren geliefd en populair. Het ontwerp is gebaseerd op het klassieke zakmodel en bestaat uit een dubbele aluminium ring met warm witte led-verlichting. Elk ontwerp wordt voor jou op maat en naar wens gemaakt. Ze zijn geschikt voor buiten en geven iedere tuin, terras of (tijdelijk) evenement een extra sfeervol geheel. Wij hebben ook een aantal basis modellen beschikbaar voor verhuur.

Feestverlichting voor winkels en horeca

U wilt de feestverlichting voor uw bedrijf of winkel zo praktisch en mooi mogelijk gepresenteerd hebben. Met inspirerende verlichting met de juiste beleving bent u commercieel succesvoller. Op creatieve wijze zorgen wij ervoor dat uw feestverlichting zich onderscheidt van uw concurrenten.

Boomverlichting uitgelicht

Een van onze projecten met boomverlichting staat in de catalogus van Tronix Lighting! Klik hier om de digitale catalogus te bekijken voor een impressie.

« Terug