Bespaar geld met zonne-energie

Van oude naar nieuwe energie

Maximaal rendement

Bent u op zoek naar zonnepanelen met een maximaal rendement om te kunnen blijven profiteren van de gratis energie die de zon levert? Dan kunnen wij u helpen. Investeren in zonnepanelen doet u niet alleen voor het milieu. Het brengt ook financiële voordelen met zich mee. Iedere maand profiteert u van een aanzienlijk lagere energierekening.

Besparing

 • Bespaar al snel zo’n 900 euro per jaar
 • Zonnepanelen verlagen de CO2-uitstoot van uw woning of bedrijfspand
 • U wekt (voor een deel) uw eigen stroom op
 • Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning of bedrijfspand
 • Diverse interessante subsidieregelingen

Wij installeren bij bedrijven en particulieren

Wij zijn actief als zonnepanelen installateurs in Noord-Holland en staan voor persoonlijk en vakkundig advies voor zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel kleine als grote netgekoppelde zonnestroomsystemen. Ook bieden wij autonome zonnestroomsystemen voor situaties waarin geen elektriciteitsnet beschikbaar is. Door het plaatsen van zonnepanelen wordt zonlicht opgevangen en omgezet in zonne-energie. Vervolgens zet de omvormer deze energie om in wisselstroom, waardoor u minder afhankelijk bent van een energieleverancier.

Keuze uit de beste merken

Als u voor zonnepanelen kiest, wilt u natuurlijk het beste rendement. Er bestaan veel verschillende merken zonnepanelen en zonne-energiesystemen. We kunnen ons voorstellen dat een keuze maken niet eenvoudig is. We helpen u graag met het beste advies. ID Light installeert alleen zonnepanelen die van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Uit het grote aanbod hebben wij een zorgvuldige keuze gemaakt. Deze keuze is gebaseerd op kwaliteit, prijs, leverbetrouwbaarheid en garanties.

‘s Werelds nummer 1 zonne-energiesysteem

Een omvormer is het kloppend hart van een zonnepanelen installatie en dus een zeer belangrijk onderdeel in uw PV systeem. Wij werken met het merk SolarEdge. Waarom hebben wij gekozen voor SolarEdge? Het antwoord is simpel. SolarEdge-systemen leveren meer elektriciteit en dat is waarvoor u een zonne-energiesysteem aanschaft. Elk zonnepaneel op uw dak is verbonden met een SolarEdge Power Optimizer, waardoor het een slim paneel wordt. In combinatie met een zeer efficiënte omvormer wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren. De omvormer monitort en beheert de productie van zonne-energie en kan zonne-energie opslaan in een batterij om ’s avonds te gebruiken, extra PV-energie te verspreiden om water te warmen of andere slimme apparaten overdag te activeren.

Vrijblijvende offerte voor zonnepanelen

U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen voor zonnepanelen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Gegevens

  Contactgegevens

  « Terug