Elektra

Elektra zonder zorgen

Kleine en grote projecten

Elektriciteit is in ons leven onmisbaar. Alles om ons heen gebruikt stroom. Elektra kan ook gevaarlijk kan zijn. Geen vingers in het stopcontact steken, is de vuistregel die iedereen kent. Daarom adviseren wij om niet zelf aan de slag te gaan met elektra en ervoor te zorgen dat uw elektriciteitsnetwerk veilig en up-to-date is. Met de elektriciens van ID Light hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U kunt bij ons terecht voor kleine en grote projecten.

Elektra voor uw woning

De meterkast is de belangrijkste schakel in uw elektriciteitsnetwerk in huis. Deze verdeelt de binnenkomende stroom over de verschillende groepen. Hebt u te weinig stopcontacten? Wilt u meer groepen? Nieuwe lichtschakelaars of dimmers? Hebt u nog een ouderwetse stoppenkast en twijfelt u over de veiligheid? Wij geven u graag advies. Samen maken we een plan van aanpak. Vervolgens regelen we dat alles correct en veilig wordt aangesloten.

Totaaloplossingen

  • Zakelijk én particulier
  • Jarenlange ervaring en expertise
  • Ook voor onderhoud en storingen
  • Bespaar op uw energiekosten
  • Alles slimmer en veiliger

Elektra voor uw bedrijf

Verbouwen, renoveren of een nieuw bedrijfspand bouwen? Dan wilt u ongetwijfeld de beste elektrotechnische voorzieningen aan laten leggen. Wij hebben jarenlange ervaring in het werken met elektra in de volle breedte. Met zorg en oog voor detail sluiten we verlichting aan, plaatsen stopcontacten, installeren meterkasten, leggen extra groepen of krachtstroom aan en ontwerpen en bouwen zelfs groepsverdelers op maat. Een kantoor, bedrijfshal, winkel, hotel of restaurant: in alle segmenten kan ID Light uw partner zijn. Wij zorgen natuurlijk ook voor de juiste keuringsdocumenten.

« Terug