Contact

Hebt u een vraag, wilt u een vrijblijvende aanvraag doen, heeft uw installatie service nodig of wilt u een storing melden? Vul ons contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op. Uiteraard zijn wij op werkdagen ook telefonisch bereikbaar: 0226-320500.

Showroom openingstijden

Omdat wij vaak ‘op locatie’ zijn (of in de werkplaats), is onze showroom uitsluitend geopend op afspraak. Gebruik onderstaand formulier voor het maken van een afspraak en geef aan wanneer u langs wilt komen (bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook!).

Heeft u een vraag over zonnepanelen?

De contactopties op deze pagina zijn voor alle diensten van ID-Light, behalve zonnepanelen! Informatie over zonnepanelen + het zonnepanelen-aanvraagformulier vindt u hier op deze pagina »

Bezoekadres en postadres
ID Light B.V.
Koolmand 9
1724 BC Oudkarspel
Route »

Telefoon: 0226-320500
E-mail: info@idlight.nl

KvK 72028467
Btw-nummer NL809862748B01

Contactformulier

    Over ons…

    ID Light installatietechniek is al sinds de oprichting in 1998 een betrouwbare expert op het gebied van installaties. Elektrotechniek, installatietechniek, verlichtingstechniek: wij beheersen het allemaal. Als klant kunt u blind varen op ons. Wij zijn innovatief, persoonlijk en bieden u kwalitatief hoge service. Met ons netwerk van specialisten is elke installatieklus bij ons in goede handen. Uw wens is daarbij het vertrekpunt voor een mooie samenwerking en fantastisch resultaat. Lees verder »

    « Terug