Service & onderhoud

Uw installatie in topconditie door periodiek onderhoud

Verleng de levensduur van uw installaties

Regelmatig onderhoud van uw installaties is heel belangrijk. Dankzij goed onderhoud blijven ze niet alleen in topconditie, uw installatie gaat langer mee en u voorkomt storingen. Met onze onderhoudscontracten hebt u geen omkijken meer naar de staat van uw installaties.

Betaalbaar onderhoudscontract

U kunt bij ons een betaalbaar onderhoudscontract afsluiten voor verlichtings-, noodverlichtings-, elektrotechnische- en verwarmingsinstallaties. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander wanneer uw installatie onderhoud nodig heeft en spreken we samen het juiste onderhoudsmoment af. U hoeft uw dan geen zorgen meer te maken over een veilige, schone werking en de juiste afstelling van uw installatie.

Bespaar en comfort

  • Geen zorgen
  • Voorkomt storingen
  • Verlengt de levensduur van uw installatie
  • Rendement blijft behouden
  • Storingsdienst 24/7 bereikbaar

Keuring en inspectie van elektrotechnische installaties

ID Light installatietechniek is een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf die uw elektra installatie kan inspecteren en keuren volgens de normen van de NEN1010 en de NEN5140. Dit voorkomt extra kosten voor een keuring door de inspecteur van het energiebedrijf. Wij staan voor u klaar en vragen tijdens de inspectie naar uw eventuele toekomstige wensen om te voorkomen dat de kosten uit de hand lopen als u later wilt uitbreiden.

« Terug