Over ID Light

De betrouwbare expert voor uw installatieklus

ID Light installatietechniek is al sinds de oprichting in 1998 een betrouwbare expert op het gebied van installaties. Elektrotechniek, installatietechniek, verlichtingstechniek: wij beheersen het allemaal. Als klant kunt u blind varen op ons. Wij zijn innovatief, persoonlijk en bieden u kwalitatief hoge service. Met ons netwerk van specialisten is elke installatieklus bij ons in goede handen. Uw wens is daarbij het vertrekpunt voor een mooie samenwerking en fantastisch resultaat.

Energie besparen

Energie, daar worden wij warm van. Al jaren volgen wij nauwkeurig de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting, zonnepanelen, warmtepompen, autolaadpalen en andere installaties die het mogelijk maken om energiezuiniger te leven en werken. Energiebesparende maatregelen zijn niet alleen goed voor uw portemonnee, maar dragen ook bij aan een beter milieu, leefcomfort en waardebehoud van onroerend goed. Met duurzame technieken en deskundige begeleiding zorgt ID Light voor optimaal gebruik en rendement zonder dat u hoeft in te leveren op comfort.

Verlichting onze specialiteit

Binnen onze organisatie werken we met veel enthousiasme en vakmanschap aan het succes van de organisatie. Wij hebben een bijna ongeëvenaarde ervaring op het gebied van verlichting en dan vooral feestverlichting (sinds 1991!). Boomverlichting, kroonluchters, overspanningen, paalornamenten, en contour- en gevelverlichting voor winkel- en horeca gebieden is dé specialiteit van ID Light. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, ondernemingen, verenigingen en gemeenten, maar ook collega bedrijven. We zijn een gewaardeerd partner wanneer het gaat om het ontwerpen, adviseren, produceren, monteren, installeren, demonteren en onderhouden van verlichting.

« Terug